Omlouváme se, ale stránka nemůže být zobrazena. Váš internetový prohlížeč je zastaralý, aktualizujte jej, prosím, nebo si vyberte jiný například z tohoto seznamu: http://ie.visecta.com/

KYNUTÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S BULGUREM A PETRŽELKOU

KYNUTÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S BULGUREM A PETRŽELKOU

NA 10 porcí                                                                                   alergeny

Bulgur                                                      100 g                                        1

Voda na vaření bulguru                          200 ml

Droždí                                                        15 g

Cukr do kvásku                                            2 g

Bramborové těsto                                     450 g                                  1,3,7,12

Vlažná voda do těsta                                500 ml

Sůl                                                             2 g

Petrželová nať                                          10g

Olej na potření knedlíků                            50 ml

 

POSTUP:

Bulgur uvaříme podle návodu. Z droždí, cukru a vlažné vody si připravíme kvásek. Přidáme směs bramborové těsto, vlažnou vodu, petželku a vše promícháme. Nenecháme kynout a hned obvyklým způsobem připravíme knedlíky. Vaříme asi 30 minut podle velikosti. Vařené potřeme olejem a vypařené krájíme na porce.

Dobrou chuť

 

Pohání nás redakční systém wordpress | © visecta.com|Red Tie'010 | Přihlásit se