Omlouváme se, ale stránka nemůže být zobrazena. Váš internetový prohlížeč je zastaralý, aktualizujte jej, prosím, nebo si vyberte jiný například z tohoto seznamu: http://ie.visecta.com/

RIZOTO Z TARHONI A VEPŘOVÝM MASEM

RIZOTO Z TARHONI A VEPŘOVÝM  MASEM

NA 10 porcí                                                                                 alergeny

tarhoňa                                                  800g                                         1

zelenina  mražená                                800 g

cibule                                                    200 g

Olej                                                       100 ml

Vepřové maso                                       800 g

Sůl                                                           30 g

Tvrdý sýr                                               500 g                                         7

 

POSTUP:

Tarhoňu uvaříme v osolené vodě cca 8 min a propláchneme. Na olej orestujeme cibuli, přidáme na kousky maso, osolíme, přidáme mraženou zeleninu. Vše promícháme a vložíme do trouby na cca 25 min na 200°C. Hotové posypeme strouhaným sýrem.

Dobrou chuť

 

Pohání nás redakční systém wordpress | © visecta.com|Red Tie'010 | Přihlásit se